top of page

Conexx®

Högkvalitativa stålbyggnader

Conexx Group är en finländsk-holländsk leverantör av stålkonstruktionsbyggnader med verksamhet över hela Europa. Conexx Group har levererat byggnader av hög kvalitet till Finland sedan 2006. Under denna tid har det enbart i Finland uppförts nästan 1000 byggnader.

conexx-tehdas-ilmakuva.jpg
CONEXX - Koneita.com

En lösning enligt kundens behov

Våra byggnader kommer inte i standardstorlekar, men de är alltid skräddarsydda för att möta våra kunders behov. Redan i planeringsfasen kan du ange dina individuella behov och önskemål. Baserat på dessa specifikationer kommer vi att designa exakt den byggnad du vill ha. På grund av våra tydliga och öppna prisnoteringar kan du enkelt jämföra olika alternativ och deras effekt på den totala kostnaden. Sammanfattningsvis är vår prissättning helt transparent vilket gör att du vet exakt vad du betalar för.

Conexx® byggplannings-processen

Vi har det mest progressiva planerings- och projekthanteringsverktyget unikt för marknaden. Vi kan ge dig en projektplan och prisnotering i realtid inklusive den senaste uppdaterade prissättningen och produktinformationen. Vårt snabba planeringsschema sparar stora mängder tid och pengar.

Conexx_suunnittelu
Conexx Liikerakennus

In steel we trust

Tack vare gedigen erfarenhet kan vi framgångsrikt möta även mycket krävande konstruktionsutmaningar.


Högt kvalificerade och motiverade anställda, moderna arbetsmetoder, ny tillverkningsteknik, innovation och Conexx Groups internationella ledningsgrupp ligger till grund för vår verksamhet och står som garanti för hög kundtillfredsställelse.


Vi är stolta bl.a. över den av oss patenterade FSC©-balken som representerar en helt ny teknologi. Med FSC©-balken får man den traditionella stålkonstruktionens fördelar men den erbjuder ett mera kostnadseffektivt alternativ.


Vi är övertygade om vår förmåga att möta individuella utmaningar och behov ställda av den moderna industrin, företagsvärlden och jordbruket. Vi har glädjen att tillsammans med er få vara med och bygga upp Finland.

Conexx® verkar till förmån för vår gemensamma miljö

Vi är alla oroade över ökningen av koldioxidutsläppen (CO 2). Utsläpp uppstår bl.a. vid förbränning av fossila bränslen såsom olja, jordgas och kol. Därför bestämde sig Conexx® för att minska sitt koldioxidavtryck.

 

Conexx® är en holländsk-finländsk leverantör av stålkonstruktionsbyggnader med stark verksamhet över hela Europa. Verksamheten framkallar även koldioxidutsläpp. De mest betydande utsläppen uppstår inom försäljning, produktion, transport och installering.

 

För 5 år sedan offentliggjorde Conexx® ett hållbarhetsmål inom stålkonstruktion, varefter de målmedvetet strävat mot detta mål. Innovation, som är grundtanken i all Conexx verksamhet, såväl som självutmaning, har skapat ett flertal betydande utvecklingsprojekt och har även gjort det möjligt att ta med hållbar utveckling i all verksamhet.

 

Att ha framgång i affärsverksamhet är redan utmanande i sig, men när man på allvar också tar med målen för hållbar utveckling, kan utmaningens nivå vara ännu mer betydande. På Conexx® möter man denna utmaning med högt kvalificerade och motiverade anställda, moderna arbetsmetoder, ny tillverkningsteknik och Conexx internationella ledningsgrupp. Som ett gott exempel är bl.a. den patenterade FSC© balken. FSC© balken kombinerar materialoptimering och hög konstruktionsstyvhet, vilket gör det möjligt för Conexx® att erbjuda en högkvalitativ stålkonstruktionsbyggnad till ett konkurrenskraftigt pris - med beaktande av hållbar utveckling.

 

År av utvecklingsarbete har än en gång lett till en ny betydande milstolpe. Conexx® gläder sig åt att kunna berätta att ha uppnått andra fasen i sitt trestegs miljöprogram, där Conexx byggnader är CO 2 neutrala och utsläppssnåla!

 

Jarkko Kivelä Jan De Keizer

CONEXX - Lönnqvist
conexx_rasteri.jpg

WESTMOOR OY

Westmoor Oy äger en tredjedel av hela Conexx-Holding. Conexx® marknadsföring och försäljning inom hela Europa styrs från Finland och dagligen deltar vi i produktutvecklingsgruppens verksamhet.
 

Westmoor Oy importerar och representerar även kanadensiska SECCOluftkonditioneringssystem,
holländska Swaans Beton- betonggaller och en omfattande mängd olika slags produkter för tillverkningsanläggningar. Westmoor Oy handhar även reservdelsservicen för de produkter som används i Conexx®- byggnader.

Westmoor Oy leder Conexx® monteringsgruppernas verksamhet, övervakar och styr logistiken samt tidtabellerna och kvaliteten på monteringarna. Alla tilläggsdelar finns till salu även för andra byggnadslösningar- oberoende hurdan din byggnad är.


Jarkko Kivelä

Verkställande direktör, Westmoor Oy

CONEXX® – WESTMOOR
LÖFTEN

  • Att utveckla produkten också i fortsättningen att tjäna kundernas behov ännu bättre

  • Att fortfarande tillverka säkra, kostnadseffektiva byggnader som tål de mest krävande granskningar och omständigheter

  • Att vara kundens mest pålitliga byggnadspartner

Kestävä rakentaminen
Luotettava kumppani
Kauppalehti kasvuyritys 2021
Kauppalehti menestyjät 2021–2023
Dun-Bradstreet-alhaisin-riskiluokka-1-logo-2024-transparent.png
Suomen vahvimmat 2022
AAA korkein luottoluokitus 2023
Finncham member 500x308.jpg
bottom of page