top of page

För ladugården

Alla produkter som listas på denna sida kan beställas som tilläggsdelar till den beställda Conexx® ladugården.

Conexx Valoharja-sarjakuva

Ljusnock

Ljusnocken är en väsentlig egenskap hos byggnader för djurhållning: den ger ljus och tar hand om frisk luft i rätta proportioner. Ljusnocken som Conexx® använder är planerad för att ge ett optimalt naturligt luftdrag, som ser till att djuren får rätt mängd med frisk luft i rätt temperatur. Samtidigt garanterar nocken att luften hålls torr.

Ljusnocken finns att få med eller utan justerbara luckor för utgående luft. Dimensioneringen på ljusnocken är beroende av antalet djur och byggnadens storlek.

Som alternativ nock erbjudes SECCO Lumiridge- ljusnock med reglerbara, isolerade kanaler.

Ventilation

Vi säljer, servar och upprätthåller reservdelsservice för kanadensiska Secco-produkter i Finland. Secco- produkterna är uppskattade världen över. Deras kvalitet består av årtiondens erfarenhet inom användning av naturlig ventilation och av det omfattande produktutvecklingsarbete som fortfarande pågår. Vårt motto är omsorg, som återspeglar kvaliteten på produkterna och det att vi tar väl hand om våra kunder i deras vardag. Vi litar på att man alltid kan göra allt ännu lite bättre, ta ännu mer hand om allt!

 

Vi representerar bland annat:

  • ISOCELL-luftmadrasser (triangelpåse), där kondensering, noggrann justering av ventilation och lång livslängd hör till marknadens ovillkorliga topp​​​

  • gardiner

  • kanaler med eller utan ljusnock

  • fläktar, luftkonditionering osv.

     

Om du håller på att bygga eller sanera, oberoende hurdan byggnaden är- kontakta oss så kan vi se hur vi kunde hjälpa dig.

Betongprodukter

Vi levererar även inhemska betongprodukter av hög kvalitet.

Genom att koncentrera och specialisera oss samt vara nummer ett inom ladugårdskonstruktörer i Europa har vi uppnått ett pris på betongprodukter som står sig väl i jämförelse.

Till konkurrenskraftigt pris levereras även bl.a.:

  • gavelelement i betong till bås, SOLO och DUO

  • utfodringshinderelement i betong RP

​​

Betongprodukter finns att få som sådana även utan byggnadspaket.

Betonggaller

Swaans Beton har sedan länge varit en synonym för betongprodukter av hög kvalitet. Swaans Beton har tillverkat produkter i över femtio år i sina fabriker i Heeze och Weert. Fabrikerna är några av de mest moderna industrianläggningarna i Europa.​ Westmoor Oy/Conexx/Swaans Beton har inlett samarbete och vi är stolta att få erbjuda dessa högkvalitativa produkter till nytta även för finländska djur.

Alla galler har en anti-slipyta som inte blir hal ens i tuffare användning. Dessutom gör gallret det möjligt att med traktor köra på gallret.

Gallren är för axelvikter på 6 ton, 11,5 ton och 20 ton.

Tips: 11,5 tons gallret lämpar sig för överfart av utfodringsbord - du sparar dyra och invecklade brokonstruktioner. Gödselskydd eller tvätt räcker!

Tips: 20 tons gallret finns även för ventilerat golv till potatislager, rotfruktslager osv.

Conexx Betoniritilät-sarjakuva