Seuraa meitä:

fi pl nl se de gb

Yritys

Conexx®

IN STEEL WE TRUST

Conexx-halli

Conexx Group on teräsrakenteiden tuotantoon keskittynyt yritysryhmä. Suomeen on rakennettu lähes 1000 Conexx-rakennusta.

Toimimme vahvasti koko Euroopan alueella. Toimintamme juuret ovat 1957 Hollannissa, josta edelleenkin tapahtuu kaiken toiminnan ohjaus sekä suunnittelut. Vahvan kokemuksen ansiosta kykenemme vastaamaan menestyksekkäästi erittäin vaativiinkin rakennushaasteisiin. Teknisen ja ammatillisen pätevyyden lisäksi meillä on tietämystä ja ymmärrystä maa- ja kulttuurikohtaisista eroista toimintatavoissa sekä tuotanto- ja toteutustapojen, sääolosuhteiden ym. aiheuttamista vaatimuksista. Ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät, modernit työmenetelmät, tuotantomme uusi teknologia ja Conexx Groupin kansainvälinen johtoryhmä sekä innovatiivisuus ovat toimintamme perusta sekä edellytys kansainvälisessä vientikaupassa menestymiselle.

Conexx-navetta

Osoituksena tuotekehitykseen tekemistämme panostuksista olemme erittäin ylpeitä mm. täysin uutta teknologiaa edustavasta FSC©-palkistamme. FSC© -palkilla saavutetaan kaikki perinteisen teräsrunkorakenteen edut, mutta se on kustannustehokkaampi vaihtoehto. FSC©-palkissa yhdistyy materiaalinkäytön optimointi ja korkea rakenteellinen jäykkyys, joten pystymme tarjoamaan korkealuokkaisen teräsrunkorakennuksen kilpailukykyiseen hintaan. Conexx® on siis jatkossakin edelläkävijä teräsrunkoisten rakennusten yhä kasvavilla markkinoilla.

Käytössämme on alan viimeisimmät menetelmät sekä suunnittelua sekä tuotantoa valvotaan alan viimeisimpien laatu- ja ohjausjärjestelmien kautta. Vakuuttuneena kyvystämme vastata modernin teollisuuden, liike-elämän sekä maatalouden asettamiin yksilöllisiin haasteisiin ja tarpeisiin, meillä on ilo olla mukana rakentamassa Suomea kanssanne.

Westmoor Oy


Westmoor Oy toimii Conexx®:n yhteistyökumppanina Suomessa sekä Balttiassa.
Lue lisää: Westmoor Oy osti kolmasosan Conexxista

Westmoor Oy maahantuo ja edustaa Suomessa kanadalaisia SECCO ilmanvaihtojärjestelmiä, hollantilaisia Swaans Beton betoniritilöitä, virolaisia Doordec käyntiovia sekä runsaan määrän erilaisia tuotantorakennusten muita tuotteita. Westmoor Oy:llä on myös Conexx® rakennuksissa käytettävien tuotteiden varaosapalvelut.

Läheisen yhteistyön vuoksi kaikki Westmoor Oy:n toimittamat Conexx® rakennusten lisäosat suunnitellaan ja yhteen sovitetaan suoraan Conexx rakennuksiin.

Westmoor Oy ohjaa Conexx® asennusryhmien toimintaa sekä valvoo ja ohjaa logistiikkaa, asennusten aikatauluja sekä asennusten laatua.

Westmoor Oy:n toimittamat lisäosat ovat myynnissä myös muihin rakennusratkaisuihin – olipa rakennuksesi millainen tahansa.

Jarkko Kivelä
CEO Westmoor Oy