top of page

Yritys

Conexx®

Conexx Group on Suomalais-Hollantilainen koko Euroopan alueella toimiva teräsrakenteisten rakennusten toimittaja, joka on toimittanut laadukkaita rakennuksia Suomeen jo vuodesta 2006. Tänä aikana on yksistään Suomeen rakennettu lähes 1000 rakennusta.

conexx-tehdas-ilmakuva.jpg
Conexx Liikerakennus

In steel we trust

Vahvan kokemuksen ansiosta kykenemme vastaamaan menestyksekkäästi erittäin vaativiinkin rakennushaasteisiin.

Ammattitaitoiset ja motivoituneet työntekijät, modernit työmenetelmät, tuotantomme uusi teknologia, innovatiivisuus sekä Conexx Groupin kansainvälinen johtoryhmä ovat toimintamme perusta sekä tae korkealle asiakastyytyväisyydelle.

Olemme ylpeitä muun muassa täysin uutta teknologiaa edustavasta patentoimastamme FSC©-palkista. FSC©-palkilla saavutetaan kaikki perinteisen teräsrunkorakenteen edut, mutta se on kustannustehokkaampi vaihtoehto.

Vakuuttuneena kyvystämme vastata modernin teollisuuden, liike-elämän sekä̈ maatalouden asettamiin yksilöllisiin haasteisiin ja tarpeisiin. Meillä on ilo olla mukana rakentamassa Suomea kanssanne.

Conexx® panostaa kestävään rakentamiseen

Conexx® julkisti 5 vuotta sitten tavoitteen kestävän kehityksen teräsrakennuksesta, jonka jälkeen se on määrätietoisesti kulkenut tätä tavoitetta kohti. Conexx®:in kaiken toiminnan perusajatuksena oleva innovatiivisuus sekä itsensä haastaminen on tuottanut useita merkittäviä kehityshankkeita ja se on mahdollistanut myös kestävän kehityksen mukaan ottamisen kaikkeen toimintaan.

 

Conexx®:illa kestävän kehityksen haasteeseen vastataan ammattitaitoisilla ja motivoituneilla työntekijöillä, moderneilla työmenetelmillä, tuotannon uudella teknologialla sekä Conexx®:in kansainvälisellä johtoryhmällä. Hyvänä esimerkkinä on mm. patentoitu FSC©-palkki. FSC©-palkissa yhdistyy materiaalinkäytön optimointi ja korkea rakenteellinen jäykkyys, jolla Conexx® pystyy tarjoamaan korkealuokkaisen teräsrunkoisen rakennuksen kilpailukykyiseen hintaan – kestävä kehitys huomioiden.

 

Vuosia kestänyt kehitystyö on tuottanut jälleen uuden merkittävän vaiheen. Conexx® on iloinen saadessaan kertoa saavuttaneensa kolmivaiheisen ympäristöohjelmansa toisen vaiheen, jossa Conexx®-rakennukset ovat CO2 neutraaleja sekä vähäpäästöisiä!

 

”Työ jatkuu kohti kolmatta vaihetta, jossa olemme nykyisen tilanteen lisäksi täysin energianeutraali. Tämä kolmas vaihe tulee tällä tietoa olemaan valmis jo vuoden 2023 alusta. Mikään menestys ei merkitse mitään ilman puhdasta ympäristöä.”

 

Jarkko Kivelä Jan De Keizer

CONEXX - Lönnqvist
conexx_rasteri.jpg

WESTMOOR OY

Westmoor Oy omistaa koko Conexx-Holdingista kolmasosan. Suomesta käsin ohjataan Conexx®:n markkinointia ja myyntiä koko Euroopan alueella sekä osallistutaan päivittäin tuotekehitystiimin toimintaan.


Westmoor Oy maahantuo ja edustaa myös kanadalaisia SECCO-ilmanvaihtojärjestelmiä, hollantilaisia Swaans Beton -betoniritilöitä sekä runsaan määrän erilaisia tuotantorakennusten muita tuotteita. Westmoor Oy:llä on myös Conexx®- rakennuksissa käytettävien tuotteiden varaosapalvelut.


Westmoor Oy ohjaa Conexx® asennusryhmien toimintaa sekä valvoo ja ohjaa logistiikkaa, asennusten aikatauluja sekä asennusten laatua. Kaikki lisäosat ovat myynnissä myös muihin rakennusratkaisuihin – olipa rakennuksesi millainen tahansa.


Jarkko Kivelä
Toimitusjohtaja

Westmoor Oy

Kestävä rakentaminen
luotettava_kumppani_westmoor.png
Kasvajat-Sinetti-2021-FI-50mm-RGB.jpg
Kauppalehti-Menestyjat-Conexx-Westmoor.png
Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2022.png
sv-2022-peruslogo_FI_web.jpg
AAA-logo-2023-FI-transparent.png
Kauppakamari jäsen 500x308 (1).jpg
bottom of page