top of page

Teräsrakennukset

CONEXX - Lönnqvist

Teräsrunkoisia rakennuksia ja halleja jokaiseen käyttötarkoitukseen

 

Hallin rakentaminen on hieno päätös, joten teräsrunkoinen halli on kestävä ja monipuolinen ratkaisu hallin rakentamista suunniteltaessa. Tarvitsitpa kylmän tai lämpimän hallin, löydät meiltä siihen sopivan ratkaisun. Teräshalleissamme ei ole vakiokokoja, vaan ne suunnitellaan aina yrityksesi tarpeiden mukaan. Tarjouksemme ovat helppolukuisia, selkeitä ja ne sisältävät erittelyt jokaisesta osa-alueesta. Conexx® rakennuspaketti sisältää piirustuksien ja rakennelaskelmien lisäksi kaikki aina perustuksista viimeistelylistoihin!

Teollisuushallimme ovat kustannustehokkaita ja monenlaiseen liiketoimintaan soveltuvia teollisuusrakennuksia. Teollisuushallin suunnittelussa otamme huomioon yrityksenne tarpeet ja toimialakohtaiset vaatimukset.

Logistiikka- ja varastohallimme ovat suunniteltu erityisesti tehokkaan logistiikan ja varastoinnin tarpeisiin ja tukemaan modernia toimitusketjun hallintaa. Logistiikka- tai varastohalli tarjoaa erinomaiset tilat tavaroiden vastaanotolle, varastoinnille sekä jakelulle.

Tallit ja maneesit muodostavat yhdessä kattavan ympäristön hevosten pitoon. Monipuolisten tallimme ominaisuudet suunnitellaan aina käyttötarkoituksen mukaan. Maneesimme mahdollistavat ympärivuotisen ratsastuksen sääolosuhteista riippumatta.

Konehalli tarjoaa optimaalisen ympäristön erilaisten koneiden ja kaluston säilyttämiseen. Konehalliemme monipuolisuus mahdollistaa niiden käytön useilla eri toimialoilla.

Maatalousrakennuksemme ovat suunniteltu erityisesti maatalouden tarpeisiin. Maatalousrakennus suunnitellaan huomioiden ilmanvaihto, lämpötila sekä käytännöllisyys maataloustoiminnan tehokkuuden ja eläinten hyvinvoinnin takaamiseksi.

Myymälärakennustemme suunnittelussa otetaan huomioon yrityksenne tarpeet, toiminnallisuus, tehokas tilankäyttö ja työntekijöiden hyvinvointi. Toimitilat voivat sisältää kokous- ja sosiaalitiloja, keittiöitä ja muita yrityksenne päivittäistä toimintaa tukevia tiloja.

Urheiluhallimme ovat monikäyttöisiä tiloja, jotka ovat suunniteltu erilaisten urheilu- ja vapaa-ajanaktiviteettien harjoittamiseen. Hallit voivat soveltua erinomaisesti myös muiden tapahtumien, kuten konserttien tai messujen järjestämiseen.

Käy tutustumassa tarkemmin myös kokonaispakettiimme!

bottom of page