top of page

Navettaan

Kaikki tällä sivulla listatut tuotteet ovat mahdollisia lisäosia tilaamaasi Conexx®-navettaan.

Conexx Valoharja-sarjakuva

Valoharja

Valoharja on olennaisen tärkeä eläinrakennuksen ominaisuus: se tuo valoa ja huolehtii raittiin ilman oikeasta suhteesta. Conexx®:in käyttämä valoharja on suunniteltu siten, että rakennuksen sisälle saadaan aikaan optimaalinen luonnollinen veto, jolla varmistetaan eläimille oikea raittiin ilman määrä sekä lämpötila. Samalla harja takaa ilman pysymisen kuivana.

Valoharja on saatavana poistoilman säätöluukuilla tai ilman niitä. Valoharjan mitoitukseen vaikuttaa eläinten lukumäärä ja rakennuksen koko.

Vaihtoehtoisena harjana on tarjottavana SECCO Lumiridge -valoharja, jossa on säädettäviä eristettyjä hormeja.

Ilmanvaihto

Myymme, huollamme sekä ylläpidämme varaosapalvelua kanadalaisille Secco-tuotteille Suomessa. Secco-tuotteet ovat maailmalla arvostettuja ja niiden laadukkuuden takana on vuosikymmenten kokemus luonnollisen ilmanvaihdon käytöstä sekä laajamittaisesta tuotekehitystyöstä, joka jatkuu edelleen.

Mottomme on huolenpito, joka heijastaa tuotteidemme laatua ja sitä, että pidämme huolta asiakkaistamme heidän arjessaan. Uskomme, että aina voi kaiken tehdä vielä hieman paremmin, pitää vielä paremmin huolta!

Edustamme mm.:

  • ISOCELL-ilmapatjat (kolmiopussi), jossa kondensoituminen, ilmanvaihdon tarkka säädettävyys sekä pitkäikäisyys ovat markkinoiden ehdotonta kärkeä

  • verhot

  • hormit valoharjalla tai ilman

  • tuulettimet, ilmastoinnit jne.

Mikäli olet rakentamassa tai saneeraamassa ja on rakennuksesi millainen tahansa, ota yhteyttä ja katsotaan, miten me voisimme olla avuksi.

Betonituotteet

Kauttamme saat myös kotimaiset laadukkaat betonituotteet.

Keskittämällä, erikoistumalla sekä olemalla navettarakentajien ykkönen Euroopassa olemme saavuttaneet myös betonituotteilla hinnan, joka kestää vertailun.

Kauttamme on saatavana kilpailukykyiseen hintaan myös mm.:

  • Betoniset parsien päätyelementit SOLO ja DUO

  • Betoniset ruokintaeste-elementti RP

Betonituotteet ovat saatavissa myös erikseen ilman rakennuspakettia.

Betoniritilät

Swaans Beton on ollut jo pitkään synonyymi laadukkaille betonituotteille. Swaans Beton on valmistanut tuotteita yli 50 vuoden ajan tehtaillaan Heezessä ja Weertissä, jotka ovat alan moderneimpia tuotantolaitoksia Euroopassa.

Westmoor Oy/Conexx/Swaans Beton ovat aloittaneet yhteistyön ja olemme ylpeitä, kun saamme tarjota näitä laadukkaita tuotteita myös suomalaisten eläinten käyttöön. Kaikissa ritilöissä on anti-slip pinta, joka ei tule liukkaaksi rankemmassakaan käytössä. Lisäksi ritilä mahdollistaa traktorilla ajon ritilällä.

Ritilät ovat 6tn, 11,5tn ja 20tn akselipainoille!

Vinkki: 11,5tn ritilä ruokintapöydän ylityksiin ja säästät kalliit ja monimutkaiset siltarakenteet. Ainostaan lantasuoja tai pesu riittää!
 

Vinkki: 20tn ritilää löytyy myös tuulettavalle lattialle perunavarastoihin, juuresvarastoihin jne.

Conexx Betoniritilät-sarjakuva