Evästeet

Conexx®:in verkkosivut käyttävät evästeitä, jotka ovat pieniä datatiedostoja, jotka selaimesi lataa tietokoneellesi. Evästeiden käyttö on yleinen käytäntö nettisivuilla ja ovat usein jo osa verkkosivujen sisällönhallinta-alustaa. Evästeiden käyttö varmistaa, että Conexx®:in sivusto toimii sinulle oikein.

Mitä evästeet ovat?

 

Eväste on kevyt tekstitiedosto, jonka sivusto tallentaa selaimeesi, koneellesi tai puhelimeesi, kun vierailet sivustolla. Näin sivusto muistaa vierailusi.

Mihin käytämme evästeitä?

 

Käytämme evästeitä nyt ja tulevaisuudessa muun muassa:

  • mainonnan kohdistamiseen

  • sivuston personointiin

  • käyttäjän tunnistamiseen sekä muihin mahdollisiin kävijäkokemusta edistäviin asioihin

Mitä minun pitää tehdä, jos en halua evästeitä?

 

Voit tyhjentää evästeet selaimesi asetuksista käyntisi jälkeen, jolloin sivustomme ei enää muista sinua ennen kuin vierailet seuraavan kerran sivustollamme.

Tietosuojaseloste (GDPR)

REKISTERIN NIMI Conexx®-asiakasrekisteri REKISTERINPITÄJÄ Westmoor Oy, Kaarretie 6, 60510 Seinäjoki SÄHKÖPOSTI myynti@conexx.fi Y-TUNNUS 1486599-6 YHTEYSHENKILÖ Jarkko Kivelä, Westmoor Oy, Kaarretie 6, 60510 Seinäjoki SÄHKÖPOSTI jarkko@conexx.fi

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS Henkilötietoja käytetään verkkopalvelun tarjoamiseksi asiakkaille sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Tietoja käsitellään asiakkaan ja palveluntarjoajan väliseen asiakassuhteeseen, sivuston käyttöön tai asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen perustuen. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ Nimi, yritys, y-tunnus, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yrityksen osoite, kotisivun verkko-osoite, tilatut palvelut. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET Käyttäjän itsensä antamat tiedot ja yrityksen julkiset rekisteritiedot. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille kolmansille osapuolille. TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. TIETOJEN SUOJAUKSEN PERIAATTEET Tiedot on suojattu monimutkaisilla salasanoilla, palomuureilla ja muilla tavanomaisilla tietoturvatoimenpiteillä tietomurtoja ja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tiedot sijaitsevat fyysisesti tarkkaan vartioidussa palvelinsalissa EU:n alueella. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien tapojen mukaisesti. Tietokantaan on pääsy vain Westmoor Oy:n työntekijöllä. Henkilötietoja säilytetään tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Rekisteristä ei tehdä fyysisiä kopioita eikä aineistoa käsitellä manuaalisesti. ASIAKKAAN OIKEUDET Asiakkaalla on oikeus pyytää omat tietonsa nähtäväksi ja vaatia virheellisten korjaamista. Asiakkaan pyynnöstä häntä koskevat tiedot voidaan poistaa rekisteristä, mikäli lainsäädäntö ei sitä estä (esim. kirjanpitolaki). Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille suoramarkkinointia varten, mutta henkilötietolain mukaisesti asiakkaalla on oikeus erikseen kieltää tietojen luovutus. EVÄSTEIDEN/COOKIES KÄYTTÖ Sivustomme käyttää evästeitä (Cookies) pystyäkseen parantamaan sivuston laatua ja tekemään siitä entistä käyttäjäystävällisemmän. Tallennettavat tiedot on anonymisoitu aina kun se on mahdollista. Voit halutessasi estää evästeet verkkoselaimen asetusvalikossa – tässä tapauksessa et voi kuitenkaan hyödyntää sivujamme täysin. Monien muiden sivustojen tapaan tallennamme käyttäjistä seuraavia tietoja: IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, tulo- ja lähtösivut, palveluntarjoaja, päivämäärä- ja aikatiedot sekä sivustomme sisällä vieraillut sivut. Emme koskaan yhdistä tietoja siten, että niistä paljastuisi asiakkaan identiteetti vaan tietoja käsitellään koko asiakaskannan pohjalta palvelun laadun parantamiseksi. Evästeitä voidaan käyttää myös kävijäseurantaan, analytiikkaan ja mainonnan kohdentamiseen. Näitä tietoja ei käsitellä niin, että kävijä voidaan tunnistaa.
3. OSAPUOLEN PALVELUT JA PRIVACY SHIELD ‘Käyttämämme 3. osapuolen toimijat ovat sitoutuneet toimimaan vastuullisesti, hyvien käytäntöjen ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Laskutukseen ja kirjanpitoon käytämme Netvisor-palvelua. Mikäli käytämme EU:n ulkopuolisia palveluita, käytämme ainoastaan Privacy Shield -sertioituja palveluntarjoajia, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta allekirjoittamalla Privacy Shield -sopimuksen. Tällaisia palveluita ovat mm. Google Analytics ja Mailchimp. Emme luovuta henkilötietoja säännönmukaisesti käytettäväksi kolmansille osapuolille. TIEDOTTAMINEN TIETOMURROISTA Tiedotamme mahdollisista tietomurroista kaikille asianosaisille ja tietosuojaviranomaiselle tietosuoja-asetuksen mukaisesti. MAHDOLLISET MUUTOKSET Palvelumme ja lainsäädäntö kehittyy jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.