top of page

Valoisat ja avarat tilat hevosille

Teräsrunkoiset tallit ja maneesit

Kuva: Losvika Ridhus Conexx®-talleissa ja -maneeseissa ei ole vakiokokoja, vaan ne suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimitukseen kuuluu rakennuksen, piirustusten ja rakennelaskelmien lisäksi rakennuksen viimeistelyssä tarvittavat tarvikkeet rah- teineen. Conexx®-rakennus on täydellinen rakennuspaketti, johon kuuluu kaikki aina perustuksista viimeistelylistoihin.

Rakennukset on mahdollista saada joko eristettyinä tai eristämättöminä. Seinien materiaalivaihtoehtoina ovat QuadCore / IPN-sandwich-paneeli, teräsprofiilipelti tai reikäpelti. Kaikki seinämateriaalit ovat kestäviä ja huoltovapaita ja puhtaanapito on helppoa.


Vesikaton katemateriaalivaihtoehtoja ovat QuadCore / IPN sandwich-paneeli, eris- tämätön teräspeltikate tai eristämätön Eurofala-sementtiaaltolevy.


Rakennuksiin on saatavilla sekä nosto- että käyntiovia. Ovien tyyppi, niiden määrä ja sijoittelu suunnitellaan siten, että tallin huolto ja siivoaminen sujuu helposti ja kul- keminen on turvallista ihmisille ja hevosille.Lue lisää Conexx®-rakennuspaketista:

Comments


bottom of page