top of page

CONEXX® ja DeLaval ovat tiivistäneet yhteistyötä navettarakentamisessaConexx® ja DeLaval ovat tänään julkistetulla sopimuksella tiivistäneet yhteistyötä navettarakentamisessa. Yhteistyön myötä navettarakentaminen virtaviivaistuu mm. yhteisesti sovittujen prosessien ja suunnitteluohjelman myötä. DeLaval vastaa lypsyn, tuotannon-ohjauksen, ruokinnan, lannanpoiston ja eläinten hyvinvoinnin ratkaisuista ja Conexx® navetan rakentamisesta.

Kaksi markkinoiden johtavaa yritystä yhdistää voimansa navettarakentamisessa. Asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltu, yksityiskohtia myöten mietitty navetta valmistuu aikataulun mukaisesti, kustannustehokkaasti ja edullisesti, ilman ajanhukkaa, yllätyksiä ja jälkitöiden aiheuttamia kustannuksia, lupaavat yhteistyökumppanit toimitusjohtaja Jarkko Kivelä Conexxilta ja laitemyyntipäällikkö Tuomas Kuusinen DeLavalilta.

Joustavassa konseptissa navetta suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Ainutlaatuinen suunnitteluohjelma optimoi rakentamisen ja tekniikan kustannukset heti alkuvaiheessa ja asiakas näkee ajantasaisesti miten omat ratkaisut vaikuttavat kokonaiskustannukseen. Uusi toimintamalli varmistaa, että tuottajan tarpeet on huomioitu viimeistä yksityiskohtaa myöten ja teknisistä ratkaisuista johtuvat kustannukset on minimoitu.

”DeLavalin asiakkaalleen tarjoamat ratkaisut ovat välittömästi rakennustiimimme tiedossa ja yhteisesti sovitulla työnjohdolla varmistamme asiakkaalle kustannustehokkaan ja aikataulun mukaisesti valmistuvan navetan – ilman yllätyksiä”, kertoo Conexxin toimitusjohtaja Jarkko Kivelä ja jatkaa ”Yhteistyö on jo nyt kansainvälistä, nyt teemme siitä näkyvää myös Suomessa”.

”Conexxin kanssa aloitettu yhteistyö tarjoaa asiakkaillemme joustavuutta ja varmuutta lypsyn, ruokinnan ja lannanpoiston valinnoissa ja tekee mahdolliseksi navetan nopean valmistumisen. Asiakas näkee välittömästi jo suunnitteluvaiheessa miten eri ratkaisut vaikuttavat kokonaishintaan, sillä suunnittelu-ohjelma laskee ajantasaisesti kaikki tehdyt muutokset. Asiakkaan valitsema toimintamalli ja varustelu sopivat Conexxin halliin täydellisesti”, jatkaa DeLavalin laitemyyntipäällikkö Tuomas Kuusinen.


Lue lisää Conexxin ja DeLavalin kustannustehokkaista ratkaisuista! LISÄTIETOJA:

CONEXX® Toimitusjohtaja, Jarkko Kivelä p. 0400 861 156

Oy DeLaval Ab Laitemyyntipäällikkö, Tuomas Kuusinen p. 040 144 0357

تعليقات


bottom of page