top of page

Westmoor/Conexx® juhlisti Turkka Kivelän työvuosia

Myyntijohtaja Turkka Kivelälle tuli 10 vuotta täyteen Westmoor/Conexx® palveluksessa. Tätä juhlistettiin hyvällä ruualla sekä yllättämällä Turkka Keskuskauppakamarin myöntämällä 10-vuotisansiomerkillä. Ansiomerkin jakoivat yrittäjät Eija Lähdesmäki sekä Jarkko Kivelä.


– Merkki myönnettiin ansiokkaasta ja tunnollisesta työstä sekä ennen kaikkea siitä sitoutumisesta, joka Turkalla on yrityksemme kehittämiseen sekä menestymiseen.
Kokemuksesta monipuolinen hyöty

Turkka on työskennellyt aiemmin automaatioteollisuuden sekä lypsykonejärjestelmien parissa.


– Teollisuuden ala antoi minulle vankan teknisen kokemuksen, ja siitä on työssäni Conexx®:lla ollut paljon hyötyä. Maatalouden lypsyjärjestelmien parissa toimiessani kiersin paljon erilaisia maatiloja ja tutustuin samalla nykymaatalouteen. Näistä on taas ollut apua erityisesti navettojen rakentamisessa, Turkka kertoo.


Turkan rooli Conexx®:lla on kasvanut ja kasvaa edelleen yrityksen suomalaistuttua ja yrittäjä Jarkko Kivelän siirryttyä isolta osin kansainvälisen Conexx-Groupin tehtävien pariin. Turkka vastaa Conexx®:lla myyntityön lisäksi yrityksen teknisestä osaamisesta ja on mukana myös Conexx®-rakennusten kehittämistyöryhmässä koko Euroopan laajuisesti.


Asiakkaat ovat voimavara

Turkka Kivelän mukaan työ Westmoor/Conexx®:lla on palkitsevaa monestakin syystä, mutta ennen kaikkea siksi, että asiakkaat ovat yritykselle kuin parhaita kavereita, joiden luo pistäydytään käymään. Yritys panostaa asiakaspysyvyyteen, mikä onkin huippuluokkaa. Se taas kertoo siitä, että tuote on kunnossa ja palvelu toimii.


Turkka nauttii, kun näkee rakennuksien muotoutuvan ajatuksesta valmiiksi kokonaisuuksiksi.


– Kun ajelen tien päällä, on mahtavaa nähdä käytössä olevia Conexx®-rakennuksia sekä jutella tyytyväisten asiakkaiden kanssa. Siinä tuntee ylpeyttä tekemästään työstä.

Comments


bottom of page