top of page

Uusi tehdas lisää teräsrunkoisten rakennusten valmistuskapasiteettiaConexxille on valmistunut Puolaan uusi tehdas, jossa valmistetaan Conexx-rakennusten teräsrungot.

Tehtaan avajaisia vietettiin 5. lokakuuta. Paikalla oli noin 300 asiakasta Suomesta, Saksasta, Puolasta, Hollannista ja Romaniasta. Conexxin myyntijohtaja Jarkko Kivelän mukaan tehtaan avajaiset merkitsevät yritykselle uuden ajan alkua.


Uusi tehdas on n.13 000 neliömetrin kokoinen. Tulevana talvena tehdasta laajennetaan vielä n. 5000m2, jolloin samaan yksikköön saadaan myös lisää materiaalivarastoa sekä betonielementtien valmistusta. Conexxilla on jo ennestään tehdas samalla alueella.


Omistajapohjan muutoksen ja uusien tilojen myötä yritys astui askeleen eteenpäin. Uusi rakennus luo Conexxille pohjan tavoitteiden toteuttamiselle.


Uusia ratkaisuja erityisesti liikerakentamiseen

Kunnon toimitilat vaikuttavat koko yrityksen toimintaan, joten tiloihin kannattaa satsata. Uudet tilat tuovat kapasiteettia tuotantoon ja uusia mahdollisuuksia rakentamiseen.


– Uudella tehtaalla tekniset mahdollisuudet paranevat, mikä tarkoittaa sitä, että voimme rakentaa yhä paremmin erityisesti Suomeen ja muihin Pohjoismaihin soveltuvia liikerakennuksia, Conexxin myyntijohtaja Jarkko Kivelä kertoo.


Vastuullisuuteen panostetaan.


– Haemme tehtaalle vihreää leimaa. mikä tarkoittaa sitä, että hiilijalanjälkemme olla nolla ihan lähitulevaisuudessa. Haluamme olla edelläkävijöitä tehtaamme ja tuotteidemme vastuullisuudessa.


Huipputuotteita valmistetaan huippuolosuhteissa

Uudessa tehtaassa on noin 80 työntekijää. Tehtaassa on panostettu työntekijöiden viihtyvyyteen, vaikkakin Conexx-tehtaan työntekijäpysyvyys on jo ennestään hyvä.


Avajaisissa hämmästeltiin erityisesti hyvää ilmanlaatua, joka Puolan viranomaisten mukaan on talviaikaan jopa parempi kuin ulkona, sillä Puolassa lämmitys toimii talvisin monessa paikassa edelleen kivihiilellä.


– Eräs avajaisvieras kommentoikin, että ei ikinä uskoisi, että kyseessä on teräsrunkoja valmistava yritys. Olemme kiinnittäneet paljon huomiota myös akustiikkaan ja valaistukseen.


Kivelä kertoo, että uusilla toimitiloilla on vaikutusta myös työntekijöiden toimintaan.


– Kun puitteet ovat ryhdikkäät, henkilöstö toimii sen mukaisesti. On hämmästyttävää nähdä, miten uudet toimitilat vaikuttavat piristävästi koko työyhteisöön.


Conexx® Holding B.V.:

  • Isokyröläinen perheyritys Westmoor Oy osti yrityksestä kolmasosan Suomeen syksyllä 2018

  • toiminut Suomessa yli 10 vuotta

  • teräsrunkotehtaat Puolassa

  • myyntikonttorit Suomessa, Venäjällä, Puolassa, Saksassa, Hollannissa ja Romaniassa.

Comments


bottom of page