top of page

Kevätkuulumisia Conexx®ilta

Kevät jo kovasti tekee tuloaan ja rakennusalallakin vallitsee hieman positiivisempi ilmapiiri. Tarjouksia on kirjoitettu, kauppoja tehty, perustuksia valettu ja avajaisiakin on päästy viettämään, joten mennään lippu korkealla kohti tulevaa kesää! Monet suunnitellut hankkeet ovatkin jo hyvässä vauhdissa ja siirtyneet toteutusvaiheeseen. Sama kehitys on havaittavissa myös uusien maatalousrakennusten osalta. Tuleva vuosi näyttääkin oikein lupaavalta!

Pyöröpaalin suoja heinäverkolla

HINTOJEN KEHITYS

Hintojen kehitykselle on tietenkin mahdotonta sanoa mitään varmaa tai tarkkaa suuntaa, mutta vahva tunne on, että hinnat olivat alkuvuodesta ”pohjalla” ja kun muutoksia tulee, niin ne ovat korotuksia. Ensimmäisiä korotuksia onkin koettu mm. eristelevyjen hinnoissa sekä ohutlevytuotteissa.

 

Mikäli ja kun Ukrainan sota saadaan päätökseen, sekoittanee se jälleen rakennustuotemarkkinat. Ukrainan jälleenrakentaminen on massiivinen projekti, joka todennäköisesti nielee lähes koko Euroopan tuotteet sekä työvoiman. Tällöin valitettavana lieveilmiönä tullaan näkemään myös hintojen nousua.

 

On siis oikea aika tarttua toimeen ja laittaa rakennusprojektit käyntiin. Kauppoja tehdään nyt!


CONEXX®IN UUDEN HALLIN AVAJAISIA JUHLITTIIN KAUHAJOELLA

Tammikuussa päästiin juhlimaan Conexx®/Westmoor Oy:n uusien toimitilojen avajaisia Kauhajoella. Vastamäentielle rakentui vanhan hallimme kanssa samaan pihaan uusi, upea ja tilava Conexx®-halli, joka on kooltaan huikeat 850 m2. Samalla Westmoor Oy:n virallinen kotipaikka muuttui Isostakyröstä Kauhajoelle.

 

Avajaiset sujuivat juhlallisissa merkeissä ja paikalla oli paljon iloista juhlaväkeä. Mukana oli asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja Conexx®in henkilökuntaa Hollannista ja Puolasta saakka. Vieraiden viihdyttämisestä pitivät huolta imitaattori Matti Peltola ja tiskijukkien nouseva tähti DJ Finnix. Maukkaasta tarjoiluista huolehti Horse Man Street Food.

 

Kiitos vielä kaikille vieraille ja mukana olleille!Comments


bottom of page