top of page

CONEXX® uutuus hevostiloille – pyöröpaalin suoja!

Olemme tuoneet markkinoille pyöröpaalin suojan heinäverkolla, jotta voisimme palvella paremmin myös hevostiloja! Asiakkaidemme monipuolisen palvelun lisäksi meille tärkeää on eläinten hyvinvointi, joten halusimme tuoda myyntiin tuotteen, jonka avulla voidaan parantaa hevosen hyvinvointia tarjoamalla eläimelle lajityypilliseen ruokailuun sopiva ratkaisu.

Pyöröpaalin suoja heinäverkolla

WM FEEDER – PYÖRÖPAALIN SUOJA HEINÄVERKOLLA

Helppo, turvallinen ja kustannustehokas tapa tarjota hevosellesi jatkuva heinän saanti.
Tässä on joitain tärkeitä ominaisuuksia ja etuja, joita WM Feeder tarjoaa:

Hidassyöttöverkko: Voit valita joko 8 cm tai 4 cm hidassyöttöverkon riippuen hevosesi tarpeista. Hidassyöttöverkko hidastaa heinän syömistä, joka taas edistää terveellistä ruokailutapaa ja vähentää jätteen määrää.


Solmuton kangas: Suojassa on solmuton verkko, mikä tekee siitä turvallisen hevosen hampaille.


Aukkojen määrä ja koot: Valittavana on 5 tai 10 aukkoa. Tämä antaa joustavuutta eri kokoisten hevosten ruokintatarpeisiin. Leveämpi aukko on 34,5 cm ja pienempi aukko 18 cm leveä.


Sadesuoja: Suoja on täysin peitettävä ja se suojaa heinää sateelta pitäen sen aina kuivana. Kuivana pysyvä heinä ei pääse pilaantumaan ja näin ollen myös heinähävikin määrä pienenee.


Sopii kaiken kokoisille paaleille: Suoja sopii erityisesti erikokoisille pyöröpaaleille.


Kestävä materiaali: Suoja on valmistettu kestävästä polyeteenistä, joka tekee siitä säänkestävän ja pitkäikäisen. Se kestää vaihtelevia sääolosuhteita, kuten pakkasta, kosteutta ja UV-säteilyä, sekä eläinten aiheuttamia iskuja ja painetta.


Kevyt materiaali: Suoja on kevyt (kokonaispaino 40 kg), mikä helpottaa sen siirtämistä ja käyttöä.


Mitat: Suoja on halkaisijaltaan 185 cm ja korkeudeltaan 165 cm.


Kokonaisuudessaan WM Feeder tarjoaa kätevän ja turvallisen tavan ruokkia hevostasi, varmistaen samalla heinän säilyvyyden.

Comments


bottom of page