top of page

CONEXX® -rakennus on täydellinen paketti

Conexx®-rakennus on täydellinen kuoripaketti, jonka asiakas saa suoraan tontille toimitettuna. Pakettiin kuuluvat rakennesuunnittelu, rakennuslupa- ja rakennekuvat, perustukset, sokkelielementit, teräsrunko, seinät, katot, ikkunat ja kaikki ovet. Paketissa ovat myös listat sekä viimeistely-, kiinnitys- ja asennustarvikkeet.

– Asiakkaat ovat lähes poikkeuksetta yllättyneitä paketin laajuudesta. Lisätilauksena meiltä saa myös sisäväliseinät ja toisen kerroksen rakenteita, Conexxin myyntijohtaja Jarkko Kivelä kertoo.

Edellä mainittujen lisäksi maatalousrakennuskohteisiin voidaan toimittaa ilmanvaihto, betoniritilät ja muita yksittäisiä betonituotteita. Conexx® on asiakkaan rinnalla koko rakentamisen ajan ja koordinoi tarvittaessa myös asennuksen ja muut rakentamiseen liittyvät työt.

– Järjestämme asennuksen 90 prosenttiin kohteistamme ja olemme tarvittaessa rakennuttajan apuna projektin alusta loppuun. Koska myymme koko paketin, rakennus on meille aina käyntikortti. Mekin haluamme, että asiakas saa hyvän rakennuksen.


Kokonaispaketti säästää aikaa ja on edullinen

Idea kokonaispaketista lähti asiakkaiden tarpeista, sillä koko työn tilaaminen yhdeltä toimijalta on asiakkaalle huomattavasti helpompaa ja edullisempaa kuin osien tilaaminen eri paikoista. Kun kaikki lähtee samalta suunnittelupöydältä, osat sopivat varmasti yhteen.

– Kun esimerkiksi rakennukseen tulee nosto-ovi, siinä on kiinni jo kaikki tarvittavat kiinnityspisteet, jousipaikkojen kannattimet ja kehyspuut, joten ovi tarvitsee vain asentaa paikoilleen.

Conexx®-rakennus on edullinen, sillä yrityksellä on isot volyymit, ja se saa tarvikkeet edullisesti. Conexx ei hinnoittele rakennuksiaan markkinahinnan mukaan, vaan laskee ainoastaan tuotannon ja ostojen kulut ja lisää oman katteensa. Hinnoitteluperiaate on sama joka maassa, minkä lisäksi hinnassa huomioidaan maan lainsäädännöt, rahdit ja muut maakohtaiset kulut.


3D-kuvista näkee, mitä on ostamassa

Vieremäläisen Jari Åsenbryggin 500 neliömetrin Conexx®-rakennus on valmistumassa kovaa vauhtia. Rakennukseen tulee metallipaja ja koneiden korjaustila. Åsenbrygg kuvailee Conexx®-rakennuksen osia lego-palikoiksi, jotka sopivat toisiinsa. Hänen mukaansa paketin ostaminen oli kuin olisi valinnut lego-ohjeista hallin itselleen.

– Ostopäätökseeni vaikutti tietysti edullinen hinta, mutta myös tarjouksentekotapa. Sain heti tarkat 3D-kuvat rakennuksesta väreineen. Niitä katsellessa rakentaminen realisoitui ja näin, mitä olin ostamassa. Voisin ehdottomasti ostaa hallin toisenkin kerran. Åsenbrygg kertoo yllättyneensä siitä, miten paljon tarvikkeita paketin mukana tuli ja miten laadukkaita kaikki osat olivat.

– Rakennukseen menee yli 400 metriä listaa, joten pelkästään listoihin olisi mennyt kymmeniä tuhansia euroja erikseen ostettuna. Tällaisia asioita ei osannut ajatella etukäteen. Olen myös tyytyväinen rakennuksen laatuun, esimerkiksi ikkunat ja ovet ovat todella jämäkät. On hienoa huomata, että Conexx®-rakennuksessa laatu ja hinta kohtaavat.


Comments


bottom of page